+
Åsa Andersson. Foto: Skebo.
 • Skebos nya vd: Åsa Andersson

  PUBLICERAD 2016-04-20 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2016-04-20 11:13

  Textstorlek

  Dela med andra

  Åsa Andersson blir ny vd på Skelleftebostäder – Skebo. Hon efterträder bolagets nuvarande vd Jerker Eriksson som går till Umeås allmännyttiga bostadsbolag Bostaden.

  Åsa Andersson kommer närmast från rollen som ekonomichef på Strongpoint, före detta SQS, där hon även fungerat som tf vd och platschef.

  – Skebo befinner sig i ett väldigt expansivt läge med mycket spännande som händer på bostadsfronten. Det ska bli fantastiskt roligt att bidra till att fortsätta driva utvecklingen framåt, säger Åsa.

  Åsa Andersson tillträder sin tjänst som vd för Skebo den 8 augusti.

  – Det händer mycket positivt i Skebo nu, med försäljningar som skapar utrymme för nysatsningar. Det är en väldigt intressant fas att komma in i, säger Åsa.

  Skebo har den senaste tiden genomfört två större försäljningar. Den senaste var när man sålde drygt 500 lägenheter till Riksbyggen. Tidigare i år sålde bolaget byggrätter för 150 till 200 lägenheter till Nordhalla.

  Skebo säljer fastigheter med byggbar mark på Anderstorp till Nordhalla Fastigheter. Affären är värd cirka 95 miljoner kronor.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived