• Savills IM köper i Helsingborg

  PUBLICERAD 2016-04-25 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2016-08-31 09:37

  Textstorlek

  Dela med andra

  Savills Investment Management har köpt en logistikfastighet i Helsingborg från Ness Risan & Partners. Fastigheten omfattar 29 700 kvadratmeter uthyrningsbar yta och är uthyrd till PostNord Logistics. Tillträde ägde rum 15 april men någon köpesskilling framgår inte av Savills pressmeddelande.

  Fastigheten är den tolfte logistikfastigheten som ingår i Savills IM:s nordiska portfölj. Sammanlagt omfattar portföljen 365 000 kvadratmeter logistik. Fastigheten byggdes år 2012 och är Green Building-certifierad.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived