+
Fredrik Ottosson. Foto: Halmstads kommun.
 • Rekryterar affärsområdeschef i Göteborg

  PUBLICERAD 2016-04-27 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2016-04-27 14:46

  Textstorlek

  Dela med andra

  Hufvudstaden har rekryterat Fredrik Ottosson till tjänsten som affärsområdeschef i Göteborg. Han ersätter därmed Daniel Massot som nyligen utsågs till vd för Svenska Hus. Fredrik Ottosson kommer att ingå i Hufvudstadens koncernledning och tillträder senast i början av augusti.

  Han är civilingenjör från KTH och kommer närmast från tjänsten som samhällsbyggnadschef i Halmstads kommun där han också varit fastighetschef och vd för det kommunala fastighetsbolaget Industristaden. Innan dess arbetade han bland annat för Hufvudstaden i Stockholm, enligt ett pressmeddelande från bolaget.

  Sverrir Thór

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived