+
Mikael Hasselberg, vd på Novi Real Estate.
 • Novi tar in tre nya partners

  PUBLICERAD 2016-04-08 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2016-04-08 10:16

  Textstorlek

  Dela med andra

  Det nybildade bolaget Novi Real Estate har tagit in tre nya partners i form av Kinga Kinnunen, Jimmy Ronstad och Henrik Forsberg. Trion kommer från Aberdeen, Newsec och Hifab.

  Kinga Kinnunen kommer alltså närmast från Aberdeen Asset Manager, där hon var förvaltningsansvarig för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv. Hon tillträdde den 1 april som kundansvarig för Gamla Liv på Novi.

  Jimmy Ronstad kommer närmast från Newsec Asset Management, där han varit affärsansvarig för Alectas förvaltning i västra och södra Sverige. Han blir regionchef för västra och södra Sverige på Novi, från och med 1 april.

  Henrik Forsberg kommer närmast från rollen som marknadsområdeschef på Hifab. På Novi på han teknik- och projektchef. Han tillträder under vården.

  – En viktig framgångsfaktor är att kunna erbjuda nyckelpersoner delägarskap, vilket är ett steg i att etablera Novi Real Estate som ett av de ledande bolagen i landet på externförvaltningsmarknaden. Alla tre kommer att tillföra specialistkompetens till fördel för våra kunder, säger Mikael Hasselberg, vd på Novi Real Estate.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived