+
Solbackens handelsområde.
 • Köper handelsområde i Skellefteå

  PUBLICERAD 2016-04-01 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2016-04-01 09:44

  Textstorlek

  Dela med andra

  Regio, som ägs gemensamt av Sveafastigheter och Tredje AP-fonden, har förvärvat fem fastigheter i Solbackens handelsområde i Skellefteå. Säljare är Savills IM.

  Fastigheterna omfattar drygt 34 000 kvm moderna lokaler för externhandel, vilket i princip utgör hela Solbackens handelsområde. Bland hyresgästerna finns ICA Maxi, Rusta och Systembolaget.

  – Vi är mycket nöjda med att kunna lägga Skellefteå till kartan över Regios fastighetsbestånd. Skellefteå och övriga regionstäder i norra Sverige är mycket intressanta för Regios fortsatta expansion, säger Erik Bergström från Sveafastigheter.

  Bolaget har sedan starten för cirka ett halvår sedan förvärvat 32 fastigheter inom handel och kontor, spridda över 12 svenska orter.

  I samband med förvärvet startar Regio ett samarbete med en ny förvaltningspartner, Herde Förvaltning. De har hanterat förvaltningen fram till nu, och kommer att göra så även i fortsättningen.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived