+
Eva Landén, är vd på Corem. Foto: Corem.
 • Corem köper två fastigheter

  PUBLICERAD 2016-04-01 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2016-04-01 17:06

  Textstorlek

  Dela med andra

  Corem Property Group har köpt tomträtten till fastigheten Märsta 24:11 i Arlandastad i Sigtuna kommun. Fastigheten som ligger i direkt anslutning till Corems övriga fastigheter i området har en uthyrbar yta om 2000 kvadratmeter och är fullt uthyrd till bland annat Elektroskandia och Rikshem. Tillträde till fastigheten ägde rum 26 februari.

  Vidare har bolaget köpt fastigheten Ulvö 8 som är belägen vid infarten till Jönköping. Den är totalt cirka 6 000 kvadratmeter varav 4 800 kvadrat är lager och resten är kontor/handel.  Förvärvet skedde i bolagsform och det underliggande fastighetsvärdet var 34 miljoner kronor. Ulvö 8 är fullt uthyrd till Osborn International. Tillträde ägde rum 31 mars. Säljande bolag var Vättersnäs Förvaltnings AB, där Panreal har varit säljarens rådgivare.

  I en kommentar skriver Corems vd Eva Landén att genom förvärven stärker Corem sin position i Arlandastad och Jönköping, marknader där man redan finns.

  Sverrir Thór

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived