+
Tone Myhre-Jensen. Foto: Cederquist.
 • Ny managing partner på Cederquist

  PUBLICERAD 2016-03-15 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2016-03-15 16:27

  Textstorlek

  Dela med andra

  Tone Myhre-Jensen tog i slutet av januari över som managing partner på Advokatfirman Cederquist. Hon ersätter Johan Lundberg som efter två år som managing partner valt att fokusera på klientarbetet. Enligt ett pressmeddelande från Cederquist så har Tone Myhre-Jensen varit på Cederquist i 16 år och arbetar med fokus på transaktioner och kapitalmarknadsfrågor.

  Hon har de senaste åren skrivit ett antal krönikor i Fastighetsnytt.

  – Tone är en uppskattad delägarkollega och en mycket skicklig jurist. Hon har varit på Cederquist i 16 år och hennes engagemang och gedigna kompetens, har också starkt bidragit till byråns positiva expansion de senaste åren. Med henne som Managing Partner känner jag mig trygg med att vi kan fortsätta fokusera på utvecklingen av Cederquist, säger Carl-Johan Deuschl, styrelseordförande på Cederquist i en kommentar.

  Redaktionen

   

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived