+
Maria Frisk. Foto: Sverrir Thór.
 • Fastighetsägarna rekryterar kommunalråd

  PUBLICERAD 2016-03-23 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2016-03-23 14:47

  Textstorlek

  Dela med andra

  Fastighetsägarna har rekryterat Maria Frisk, miljöpartistiskt kommunlråd i Karlstad. Hon ansluter till organisationen 1 november som näringspolitiskt ansvarig i Fastighetsägarna Värmländ-Dalsland.

  De senaste tio åren har hon suttit i Karlstads kommunalfullmäktige och de senaste sex åren som kommunlråd och språkrör för Miljöpartiet.

  Hon har varit ordförande i stadsbyggnadsnämnden och innehar idag uppdragen som vice ordförande i kommunstyrelsen och ordförande i tillväxtutskottet.

  – Fastighetsägarna är en spännande organisation, och när möjligheten nu öppnades vill jag gärna ta den chansen. Bostäder är en stor del av klimatpåverkan och det finns mycket att tjäna på att energieffektivisera sina fastigheter. Den här frågan kommer också vara en del i jobbet. En utmaning för mig blir att få medlemmarnas verksamheter att utvecklas och växa, säger Maria Frisk.

  Hon ersätter Lars Andersson som går i pension.

  Sverrir Thór

  Källa: Nya Wermlands-Tidningen, Fastighetsägarna GFR

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived