+
Daniel Massot. Foto: Hufvudstaden.
 • Rekryterar vd från Hufvudstaden

  PUBLICERAD 2016-02-29 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2016-02-29 13:13

  Textstorlek

  Dela med andra

  Daniel Massot, idag affärsområdeschef för Göteborg på Hufvudstaden, blir ny vd på Svenska Hus. Han efterträder tf. vd Sture Kullman.

  Massot har arbetat på Hufvudstaden sedan 2009, där han även suttit i koncernledningen. Han har även tidigare jobbat med kommersiella fastigheter och stadsutveckling, bland annat som distriktschef på Skanska.

  – Efter lärorika år som affärsområdeschef ser jag med stor förväntan fram emot att bli en del av Svenska Hus team och en del av ett företag som med personligt engagemang aktivt arbetar med fastighetsutveckling och förvaltning, tillsammans med mål att driva tillväxt i de tre storstadsregionerna, säger Daniel Massot, tillträdande vd.

  – Daniel Massot har under flera år bidragit till Hufvudstadens positiva utveckling, inte minst i Göteborg och jag önskar honom lycka till framöver, säger Ivo Stopner, verkställande direktör i Hufvudstaden.

  Massot tillträder den 1 september 2016. Han har sex månaders uppsägningstid och processen att rekrytera en efterträdare har enligt Hufvudstaden inletts.

  Redaktionen

  Källa: Svenska Hus och Hufvudstaden

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived