+
Biljana Pehrsson och Leif Johansson. Bild: Einar Mattsson.
 • Pehrsson till Einar Mattssons styrelse

  PUBLICERAD 2016-02-25 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2016-02-25 09:34

  Textstorlek

  Dela med andra

  Biljana Pehrsson, vd på Kungsleden, tar plats i Einar Mattssons styrelse. Även Leif Johansson, Industrial Advisor på Ratos föreslås av styrelsen ta en plats. De ersätter bland annat två i familjen Ränk.

  – Deras breda erfarenhet av fastighetsbranschen och andra styrelseuppdrag innebär att vi även fortsatt har en hög fastighetskompetens och en strategisk spets i styrelsen. Det är också personer som vi vet kommer bidra till våra ambitioner som en långsiktig aktör, säger Anders Ränk, styrelseledamot och ordförande i ägarrådet.

  Einar Mattsson-koncernens ägarråd avser att utse de nya ledamöterna vid bolagsstämman i maj. Då kommer Marianne Ränk, Ristjan Ränk, Lennart Bernhardtson och Henrik Didner att lämna styrelsen.

  Övriga ledamöter i styrelsen kommer vara ordförande Arne Karlsson samt Anders Ränk, Kristina Ränk och Stefan Ränk.

  Vid årsskiftet slutfördes en succession som innebar att ägandet av Einar Mattsson-gruppen nu i sin helhet gått över till tredje generationens familjeföretagare – Anders, Kristina och Stefan Ränk.

  Redaktionen

  Källa: Einar Mattsson

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived