• Glada miner på börsen på fredagen

  PUBLICERAD 2016-01-22 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2016-01-22 09:36

  Textstorlek

  Dela med andra

  Veckans sista handelsdag inleds på positiva noter på Stockholmsbörsen och i den inledande handeln har börsens index stigit med drygt 2 procent. OMX Stockholm S30 har stigit med 2,2 procent i skrivande stund och OMX Stockholm Real Estate med 2,1 procent. I ryggen har marknaden en kraftig uppgång i Japan, där Nikkei-indexet steg med närmare 6 procent i natt. Även i Shanghai var det kursuppgång i natt, 1,25 procent, och i USA steg de ledande indexen, om än lite mindre.

  FSBX har i skrivande stund stigit med 1,9 procent och det är uppgång på bred front bland fastighetsaktierna. Endast en aktie, Fabege, har fallit hittillls på fredagen. Den stora vinnaren i den inledande handeln är Oscar Properties som stigit med 6,4 procent.

  Sverrir Thór

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived