+
Jan-Erik Höjvall, vd på Amasten. Foto: Rikshem.
 • Genomför granskning av Rikshem

  PUBLICERAD 2015-12-11 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2015-12-11 14:33

  Textstorlek

  Dela med andra

  Rikshems ordförande har beslutat att genomföra en oberoende granskning, efter att bolagets verksamhet och personer i ledande positioner under en tid omgärdats av rykten.

  – Jag har beslutat att tillsätta en granskning av bolaget vilket jag också har förankrat med styrelsen. Det har under en tid förekommit allvarliga anklagelser mot bolaget. Arbetet med granskningen kommer att inledas omedelbart. Granskningen välkomnas av vd Jan-Erik Höjvall, säger Mats Mared, styrelseordförande för Rikshem.

  I ett pressmeddelande uppger styrelsen att de har “fullt förtroende för vd Jan-Erik Höjvall”. Granskningen kommer att presenteras för styrelsen och kommuniceras externt.

  Det var på onsdagen som Rikshem meddelade att man sparkar Ilija Batljan från vice vd-posten. Det efter att styrelsen fått kännedom om att han initierat större fastighetsaffärer i eget bolag utan att informera styrelsen, något som gjort att förtroendet för honom försvunnit.

  Redaktionen

  Källa: Rikshem

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived