+
Anna Denell. Foto: Samhällsbyggarna.
 • Anna Denell är årets samhällsbyggare

  PUBLICERAD 2015-10-15 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2015-10-15 10:39

  Textstorlek

  Dela med andra

  Anna Denell, hållbarhetschef på Vasakronan, har blivit utsedd till Årets Samhällsbyggare. I motiveringen kan man bland annat läsa att Anna “med sin djupa kunskap inom hållbarhet och fastigheter bidragit till att föra hållbarhet till en ny nivå i samhällsbyggnadssektorn”.

  – Jag blev väldigt glad när jag fick veta att juryn utsett mig till Årets Samhällsbyggare. Vilken ära! Självklart känns det roligt att mitt arbete uppmärksammas, men det känns också som en viktig bekräftelse på att hållbarhetsfrågorna har blivit riktigt betydelsefulla i samhälsbyggnadssektorn, säger Anna Denell om sin utmärkelse.

  Utdrag ur motiveringen:

  “Anna har ett driv och energi som når utanför den egna branschen och hon finns med i många olika initiativ och samarbeten gällande hållbarhet och gröna byggnader.” 

  Juryn består av Biljana Pehrsson, vd på Kungsleden, Lise Langseth, seniorkonsult, Erik Selin, vd på Balder, Stefan Engdahl, chef verksamhetsområde Samhälle på Trafikverket, Jan Wejdmark, ordförande på Samhällsbyggarna och Sara Haasmark, vd på Samhällsbyggarna.

  Redaktionen

  Källa: Samhällsbyggarna

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived