• Vd utsedd för nytt Örebro-hotell

  PUBLICERAD 2015-09-05 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2015-09-04 16:29

  Textstorlek

  Dela med andra

  Inger Salomonsson blir vd och hotelldirektör för Petter Stordalens hotellsatsning i gamla NA-borgen i Örebro.

  Salomonsson kommer närmast från rollen som hotelldirektör för Quality Hotel Örebro. Hotellet tillhörde de första hotellen som Petter Stordalen köpte i Sverige på 90-talet och hon var med från början.

  Hon börjar det nya jobbet gradvis under hösten och en av hennes viktigaste uppgifter kommer bli att rekrytera sina medarbetare. Det arbetet påbörjas under hösten. Totalt beräknas 25 personer anställas.

  Det var i februari 2014 som det blev klart att Clarion Collection blir NA-borgens nya hyresgäster. Sedan dess har fastigheten varsamt omvandlats från kontorsfastighet till hotell. Det nya hotellet öppnar i början av 2016 och kommer att ha 125 hotellrum, mötesrum och restaurang.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Clarion

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Datschas plan efter uppköpet – växa globalt

  Uncategorized Stronghold säljer analysföretaget Datscha för en hemlig summa. Planen med affären är att ta tjänsten till nya marknader. “Vi har varit på jakt lite grann. Vi har fått mellan fem och tio bud de senaste åren”, säger Jacob Philipson, avgående ordförande. Även bolagets vd lämnar i och med uppköpet.

 • “Våga ta ställning i kärnkraftsfrågan” 

  Politik På tisdagen skapades politisk turbulens när M och KD plötsligt lämnade energiöverenskommelsen till kärnkraftens fördel. Nu manas fastighetsbranschen att ta ställning i frågan. 

 • Sandelin: Fjärrstyrda fastigheter fördel för 24Storage

  Börs Behovet av förrådsutrymmen kommer öka framöver. Samtidigt innebär bolagets digitaliserade fastigheter en fördel mot konkurrenter. Det säger Fredrik Sandelin, vd för 24Storage, till Fastighetsnytt i samband med tisdagens notering på First North.

 • ANNONS
 • Skanska gör rekordaffär i Texas

  Transaktioner Byggjätten Skanska har sålt 90 procent av en skyskrapa i centrala Houston för 373 miljoner dollar, motsvarande 3,5 miljarder kronor, rapporterar Dagens industri. 

 • ANNONS
 • Stronghold säljer Datscha

  Nyheter I ett pressmeddelande uppger Stronghold Invest att Datscha går samman med amerikanska fastighetsdataleverantören Real Capital Analytics (RCA). “Vi har alltid beundrat RCA och är övertygade om att det kommer att bli ett bra nytt hem för Datscha, dess anställda och kunder”, kommenterar Urban Edenström, vd för Stronghold Invest.

 • Humlegården och ägare enas om miljardlån

  Börs Humlegården har ingått en avsiktsförklaring med en majoritet av sina ägare som går ut på att dessa åtar sig att teckna företagscertifikat för upp till 1,6 miljarder kronor.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived