• NP3 köper hotellfastighet

  PUBLICERAD 2015-09-01 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2015-09-01 10:05

  Textstorlek

  Dela med andra

  NP3 Fastigheter har förvärvat en hotellfastighet i Borlänge om 6 753 kvadratmeter med Best Western Gustaf Wasa Hotell som huvudsaklig hyresgäst.

  Det underliggande fastighetsvärdet är cirka 48 miljoner kronor och hyresvärdet ligger på 4,5 miljoner kronor på årsbasis.

  Hotellet ligge nära Borlänge resecentrum och består av drygt 100 rum. Hotellrörelsen är största hyresgäst med knappt 96 procent av hyresvärdet. Övriga hyresgäster är Landstinget Dalarna och AB Borlänge biluthyrning.

  Tillträdesdag är den 1:a september.

  – Genom att förvärva vår första hotellfastighet så diversifierar vi vår fastighetsportfölj i Dalarna och uppnår en jämnare fördelning mellan de olika fastighetssegmenten. Vi tycker att det är spännande att förvärva ett hotell och är väldigt nöjda med att vi får en direktavkastning på denna fastighet som klart överstiger bolagets snittavkastning, säger Andreas Nelvig, vd, NP3 Fastigheter, i ett pressmeddelande

  NP3 har sedan tidigare 17 fastigheter med en uthyrningsbar yta om 98 000 kvadratmeter i Dalarna (Falun/Borlänge).
  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande NP3

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived