+
 • Scandic utser ny Sverigechef

  PUBLICERAD 2015-08-17 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2015-08-17 11:51

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Scandic Hotels utser Peter Jangbratt till ny chef för koncernens svenska verksamhet.

  Den svenska verksamheten är koncernens största med över 80 hotell och fler än 16 000 hotellrum. Peter Jangbratt, som idag är driftsansvarig för Scandics svenska verksamhet samt distriktschef för Stockholm city, tillträder sin nya roll den 1 september 2015.

  – Den svenska verksamheten är nu i en fas där vi fullt ut kan realisera och bygga vidare på de strategiska satsningar som gjorts under senare år, vilket bland annat omfattar betydande renoveringar av vår svenska hotellportfölj samt strategiska satsningar på nya flaggskeppshotell i framförallt Stockholm. Det är med stor tillfredsställelse som jag nu utser Peter Jangbratt till att driva den svenska verksamheten och utveckla satsningarna vidare. Förutom Peters goda ledaregenskaper, har Peter en kommersiell erfarenhet av hotelldrift med fokus på service och innovation, säger Frank Fiskers, vd & koncernchef Scandic Hotels.

  Tillförordnad Sverigechef, Martin Creydt, återgår samtidigt till sin ordinarie roll som Chief Operating Officer med ansvar för koncernens övergripande hotelldrift.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Scandic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived