• JLL förvärvar Nextport

  PUBLICERAD 2015-03-05 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2015-03-05 09:01

  Textstorlek

  Dela med andra

  Fastighetsrådgivaren JLL förvärvar Nextport Business Relocation Partner. Nextports nuvarande vd Erik Dellner blir i och med förvärvet chef för Corporate Solutions för JLL Sverige.

  Nextports nuvarande vd Erik Dellner blir i och med förvärvet chef för Corporate Solutions för JLL Sverige. Marie Cronström tidigare chef för Corporate Solutions kommer att ha en ny roll som chef för affärsutveckling inom affärsområdet Corporate Solutions.

  – Jag ser verkligen fram emot att leda Corporate Solutions inom JLL Sverige. Jag har nu under en tid lärt känna JLL på både lokal nivå i Sverige, samt internationellt och jag är klart imponerad över vad jag sett. Genom att kombinera vår lokala närvaro med JLLs internationella styrka skapar vi en kombination som jag bedömer kommer att vara bra för våra kunder, säger Erik Dellner, ny chef för Corporate Solutions JLL Sverige.

  Från och med 1 april bedrivs den sammanslagna verksamheten under namnet JLL Corporate Solutions. JLL i Sverige består nu av totalt av 97 anställda, varav ca 30 är verksamma i affärsområdet Corporate Solutions.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande JLL

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived