• U&We prisat för hållbar arbetsmiljö

  PUBLICERAD 2014-11-13 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2014-11-13 16:22

  Textstorlek

  Dela med andra

  U&We utsågs till årets vinnare av Green Tenant Award 2014. Andra pris tilldelas Vasakronan och tredje pris går till SABO.

  U&We korades till vinnare  under torsdagens prisutdelning på Stockholms Handelskammare av juryns ordförande Peter Örn med motiveringen:

  ”Med kreativitet och originalitet tar U&We tillvara på den lilla arbetsplatsens möjligheter. Företagets ambition är att vara en katalysator i processen att förena hållbarhet med affärsnytta. Den kreativa synen på hållbar arbetsmiljö öppnar för nya perspektiv och visar att även ett mindre företag kan inspirera och vägleda hållbart engagemang för andra organisationer, en särskild kvalitet som ger U&We årets förstaplats.”

  Green Tenant Award instiftades 2011 av Tengbom och Nextport Business Relocation Partner i syfte att lyfta fram företag och organisationer som arbetar med att utveckla och stimulera en hållbar arbetsmiljö.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Tengbom

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived