+
Ulrika Danielsson. Foto: Castellum
 • Ulrika Danielsson CFO i Castellum

  PUBLICERAD 2014-10-07 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2014-10-18 15:51

  Textstorlek

  Dela med andra

  Castellum har utsett ekonomidirektören Ulrika Danielsson till en ny tjänst som ekonomi- och finansdirektör (CFO) i bolaget. Det innebär att hon får ett utökat ansvar och har även översikt med koncernens finansiering.

  Henrik Saxborn, vd för Castellum, säger i samtal med Fastighetsnytt att Castellum under en längre tid arbetat med en struktur som skiljer sig en aning från andra fastighetsbolag.

  – Ulrika Danielsson har varit ekonomidirektör och Anette Asklin har varit finansdirektör och båda har rapporterat till mig. Nu inrättar vi en klassisk CFO-tjänst där endast Ulrika rapporterar till mig, säger han.

  Ulrika Danielsson har arbetat på Castellum sedan 1998 och varit ekonomidirektör och medlem av koncernledningen sedan 2006. Hon har även varit ansvarig för IT och kommunikationsfrågor.

  ”Ulrikas långa erfarenhet och breda kompetens är en värdefull tillgång för bolaget i vårt arbete att fortsätta utveckla och effektivisera Castellum. För en kapitalintensiv verksamhet som vår där komplexiteten ökar allt mer, är det viktigt att samordna finansieringen och frågor kring kapitalstruktur, vilket vi gör genom den nya befattningen” skriver Henrik Saxborn i ett pressmeddelande.

  Sverrir Thór

   

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived