+
 • Peab bygger i Vallastaden

  PUBLICERAD 2014-10-15 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2014-10-15 16:04

  Textstorlek

  Dela med andra

  I ett avtal med Linköpings kommun förbinder sig Peab Bostad att bebygga ett kvarter i norra delen av stadsdelen, i nära anslutning till friidrottsarenan.

  I dagsläget har Peab två förslag till byggnation i det aktuella kvarteret. Det ena innehåller 120 lägenheter och det andra 147 lägenheter. Oavsett vilket antalet blir, så är avsikten att bygga fastigheter med blandade upplåtelseformer i form av hyresrätter, bostadsrätter och ägarlägenheter.

  – Vi har tre olika arkitekter som jobbar med fastigheterna. Grundtanken är att det ska bli en varierad bebyggelse och vi hoppas på byggstart i april nästa år, säger Carl-Magnus Larsson, distriktschef för Peab Bostad Mellansverige/sydost.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande LinköpingsBo2017

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • “Låna av varandra är något som måste hända”

  Business Arena Göteborg, Ekonomi Det finns många osäkerhetsfaktorer att hålla öga på under 2019, handel, geopolitik, EU:s framtid, nya teknologier och nya affärsmodeller som växer fram. Tim Moonen, Managing Director, The Business of Cities, gästade Business Arena Göteborg för att tala om de nordiska städernas plats i det nya landskapet.

 • Tobinentreprenör går i konkurs

  Börs Q-Gruppen Bygg AB, som är totalentreprenör till två av Tobin Properties bostadsprojekt, har försatts i konkurs.

 • Åsa Henninge till Akademiska Hus

  Rekrytering Wästbyggs vd Åsa Henninge lämnar bolaget och blir ny marknadsområdesdirektör på Akademiska hus. Åsa tillträder sin nya tjänst den 15 augusti. 

 • ANNONS
 • SSM vinner mot par i Tingsrätten

  Börs Stockholms Tingsrätt har på tisdagen dömt till SSM:s fördel i en tvist mellan bolagets bostadsrättsförening West Side Solna och ett par som tecknat ett förhandsavtal om bostadsköp.

 • ANNONS
 • Engagemanget som lyfter staden

  Business Arena Göteborg, Samhälle Även i landet lagom sker inte saker av sig självt och de epitet som kopplats till Sverige har hamnat under lupp. Men det går att vända en negativ trend. Hamid Zafar gästade Business Arena Göteborg för att berätta om sitt engagemang och arbete med Sjumilaskolan i Göteborg.

 • SBB miljardköper av Hemsö

  Transaktioner Samhällsbyggnadsbolaget förvärvar totalt 14 fastigheter av Hemsö för runt 1,2 miljarder kronor. Fastigheterna är belägna i Stockholm och Västra Götaland. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived