• Öppnar matbutik i Mall of Scandinavia

  PUBLICERAD 2014-10-07 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2014-10-07 09:56

  Textstorlek

  Dela med andra

  Hemköp kommer under hösten 2015 att öppna en livsmedelsbutik i Unibail-Rodamcos storprojekt Mall of Scandinavia i Arenastaden i Solna. Tillsammans med en biograf och Åhléns City blir den 3 200 kvadratmeter stora butiken en av de större i gallerian.

  Det framgår av ett pressmeddelande från Unibail-Rodamco och i en kommentar skriver Lars-Åke Tollemark, som är Managing Director Nordic, att etableringen är ett led i ambitionen att göra Mall of Scandinavia till en dagligvarudestination.

  Redaktionen

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived