+
 • Kungsleden flyttar till Kungsholmen

  PUBLICERAD 2014-10-09 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2014-10-09 09:03

  Textstorlek

  Dela med andra

  Kungsleden AB har beslutat att flytta sitt huvudkontor till egna lokaler på Warfvinges väg 29-33 på västra Kungsholmen i Stockholm.

  Flytten beräknas ske i augusti/september 2015. Kungsleden har haft sitt huvudkontor på Vasagatan sedan 2011, men som ett led i bolagets nya strategi som långsiktig fastighetsägare har beslut tagits om att flytta till en egen fastighet. Fastigheten ligger mitt på den centrala boulevarden Warfvinges väg.

  – Som en av Sveriges största fastighetsägare med fokus på fastigheter inom kontor, industri/lager och handel är det självklart att vårt huvudkontor ska ligga i en av våra egna fastigheter, vi ska leva som vi lär. Vår fastighet på Warfvinges väg ligger mitt i ett område som pulserar av liv och förändring vilket speglar nya Kungsleden väl”, säger Biljana Pehrsson, vd på Kungsleden, i ett pressmeddelande .

  Kontoret kommer att byggas om för att passa huvudkontorets behov.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Kungsleden

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived