+
 • Vinnarna av Branschindex Bostäder och Kontor

  PUBLICERAD 2014-09-17 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2014-09-17 18:56

  Textstorlek

  Dela med andra

  För fjärde året i rad presenterades vinnarna av Branschindex Bostäder och Kontor på Business Arena i Stockholm. Anders Bodin Fastigheter AB och Stockholms Kooperativa Bostadsförening har Sveriges högsta förvaltningskvalitet 2014.

  Branschindex utgörs av en årlig hyresgästundersökning som mäter Förvaltningskvalitet och utnämningarna baseras helt och hållet på hyresgästernas egna synpunkter om sin hyresvärd. I årets mätning fick över 10 000 hyresgäster möjligheten att påverka sitt boende eller sin arbetsplats.

  AktivBo och Fastighetsnytt står bakom initiativet för Branschindex.
  – Det är roligt att se att utvecklingen går i rätt riktning och varje år får vi in nya företag som inte tidigare genomfört kontinuerliga hyresgästundersökningar. Ser man sina hyresgäster som viktiga kunder och låter dem vara med och påverka, blir alla vinnare, säger Jon Svensson, vd på AktivBo.

  – Ambitionen med Branschindex har hela tiden varit att göra det enkelt och lättillgängligt att få till en bra kunddialog. Det känns därför extra roligt att fler än 60 olika bolag varit med i initiativet sedan starten, säger Johan Zetterstedt, vd på Fastighetsnytt.

   

  Vinnare Branschindex 2014 – Högsta Förvaltningskvalitet

   

  Bostäder

  -Anders Bodin Fastigheter AB

  (under 2000 lägenheter)

  -Stockholms Kooperativa Bostadsförening

  (över 2000 lägenheter)

  Kontor

  -Anders Bodin Fastigheter AB

   

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Aktivbo

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived