• Vill stoppa ombildningar i Stockholm

  PUBLICERAD 2014-09-29 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2014-09-29 16:24

  Textstorlek

  Dela med andra

  Under tisdagen kommer Ann-Margarethe Livh (v), Vice ordförande i Familjebostäder och gruppledare för Vänsterpartiet i Stockholms stadshus, att tillsammans med Socialdemokraterna och Miljöpartiet lägga en skrivelse till Familjebostäder för att omedelbart avbryta ombildningar i Stockholms stad.

  – Det här är första steget för en ny bostadspolitik i Stockholm. En av de största valfrågorna i Stockholm var bristen på hyresrätter och Vänsterpartiet gick till val på ett tydligt löfte att sluta sälja och börja bygga, säger Ann-Margarethe Livh, i ett pressmeddelande.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Vänsterpartiet i Stockholms stadshus

  2 kommentarer

  1. Daniel 2014-10-22

   Rödgröna förstod mitt liv, de är värsta jag har sett. Aldrig vill rösta på de.

   Reply

  2. Johannes 2014-10-04

   Det är förståeligt att man driver igenom förändring. Utan att gå in på fördelar och nackdelar vill jag dela mitt missnöje. Familjebostäder har givit pris på fastighet som brf vill köpa men trotts detta är ärendet avskrivet. Det är oerhört fräckt att låta en affär gå så långt som denna och sedan säga NEJ. Denna händelse har fått mitt förtroende för de rödgröna att sjunka till noll och detta var sista valet där jag stödjer dem.

   Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived