+
Bo Wikare
 • Hufvudstaden utser vice vd

  PUBLICERAD 2014-09-29 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2014-09-29 17:17

  Textstorlek

  Dela med andra

  Styrelsen i Hufvudstaden AB har beslutat att från och med den 1 oktober 2014 utse Bo Wikare till vice vd.

  Bo Wikare har varit anställd i Hufvudstaden sedan 1994 och innehaft flera ledande befattningar inom koncernen, senast som affärsområdeschef Stockholm Östra City. Bo Wikare ingår sedan 1997 i koncernledningen.

  Hufvudstaden avser att i framtiden öka sina satsningar på affärsutveckling och kommersiella projekt, varvid Bo Wikare utöver sin roll som affärsområdeschef får ett utökat ansvar för koncernens affärsutveckling.

  – Bo Wikares långa erfarenhet och breda kompetens inom fastighetsområdet är en värdefull tillgång för bolaget när vi nu avser att öka våra satsningar på affärsutveckling inom både kontors- och butikssegmentet i såväl Stockholm som Göteborg, säger vd Ivo Stopner.

  I ett kort samtal med Fastighetsnytt tillägger Ivo Stopner att Stockholm och Göteborg är två av Europas snabbast växande regioner och att bolaget har fastigheter i bra lägen i båda städer men även att man har identifierat ett antal projekt varav några kommer att inledas inom kort och andra på lite längre sikt.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Hufvudstaden

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived