• Förändringar hos Bjerking

  PUBLICERAD 2014-09-02 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2014-09-02 09:42

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Ny affärsområdeschef i Stockholm blir Rickard Lundberg som från 1 september tar över efter Tomas Engelbertsson.

  Bjerking har 90 medarbetare i Stockholm och inom fyra år räknar konsultföretaget med att ha fördubblat verksamheten och personalstyrkan. Rekryteringsarbetet pågår för fullt och från 1 november utökas även kontorsytan på Hornsgatan.

  Två förändringar i organisationen sker redan nu. Ny affärsområdeschef i Stockholm blir Rickard Lundberg som från 1 september tar över efter Tomas Engelbertsson. Rickard kommer från de egna leden och en tjänst som avdelningschef på Konstruktion. Tomas Engelbertsson fortsätter i rollen som vice vd i företaget och renodlar uppgifterna till att arbeta med affärsutveckling.

  – Det händer väldigt mycket på Stockholmsmarknaden och det krävs mer av marknadsbearbetning för att vara med och konkurrera om de stora uppdragen. Genom förändringen kan vi nu lägga ännu mer kraft på att utveckla både relationer och samarbetsformer med våra kunder och samtidigt utveckla vårt tjänsteerbjudande, säger Tomas Engelbertsson.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Bjerking

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived