+
Daniel Wallström
 • Tyréns rekryterar till norra Sverige

  PUBLICERAD 2014-08-05 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2014-11-22 21:21

  Textstorlek

  Dela med andra

  En ny regionchef, Daniel Wallström, har rekryterats med placering i Piteå och tre nya affärschefer har värvats till Kiruna, Umeå och Skellefteå.

  Under de senaste åren har Tyréns vuxit med drygt 700 konsulter. Företaget inledde tidigare i år en nysatsning i norra Sverige och inom en femårsperiod ska företaget rekrytera ytterligare hundra personer. Prioriterade orter är Umeå, Sundsvall och Luleå.

  – Jag ser fram emot att vara med Tyréns i den här expansiva fasen, säger Daniel Wallström, chef för Region Nord. Vi har många spännande projekt på gång och håller på för fullt med att rekrytera folk. Vi anställer löpande och har hittills rekryterat 27 nya konsulter i regionen. Dessutom har vi anställt fyra nya avdelningschefer och tre affärschefer som skall hjälpa till att utveckla Region Nord, kommenterar Daniel Wallström, i ett pressmeddelande.

  De tre nya affärscheferna är Patrik Kjellgren, Helena Markgren och Urban Matti. Patrik Kjellgren har arbetat i ledande positioner på Sweco, Skanska och NCC. Helena Markgren kommer senast från företaget Consultec Byggprogram. Innan dess har hon arbetat på Skanska och innehaft ett flertal ledande positioner inom Skellefteå kommun. Urban Matti har 13 års erfarenhet som konsult hos bland annat Grontmij och NAB (Norrbottenskommunernas Arkitekt- och Byggnadskontor). På Tyréns har Urban varit anställd i över sex år.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Tyréns – 21 juli

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived