• Byggprojekt i Göteborg skapar jobb för socialt utsatta

  PUBLICERAD 2014-08-17 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2014-08-20 09:13

  SERNEKE, en av Sveriges största bygg- och anläggningskoncerner, kommer på uppdrag av Poseidon att genomföra en om- och tillbyggnation av ett flerbostadshus i Frölunda, Göteborg. Enligt ett pressmeddelande från företaget omfattas projektet även av ett socialt engagemang som kommer att skapa arbetstillfällen för utsatta grupper i samhället.

  – Det kommer att bli ett spännande projekt och det känns väldigt roligt att vi samtidigt kan göra något konkret för att hjälpa personer som har hamnat utanför arbetslivet av olika anledningar, säger Daniel Åstenius, arbetschef på SERNEKE i företagets pressmeddelande.

  Projektet kommer att påbörjas hösten 2014 och förväntas vara färdigställt senhösten 2015.

  Susanna Thulé

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived