• Ny ordförande i Samhällsbyggarna

  PUBLICERAD 2014-05-27 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2014-05-27 13:59

  Textstorlek

  Dela med andra

  Jan Wejdmark, senior partner hos Newsec, är ny ordförande i Samhällsbyggarna, organisationen som bildades genom sammanslagningen av ASPECT och SVR vid årsskiftet 2012/2013. Utöver honom har Britta Blaxhult, affärsutvecklingschef region Mälardalen hos Veidekke Bostad, och Therese Friedman, produktionschef hos NCC, valts in i organisationens styrelse. Det framgår av ett pressmeddelande.

  I en kommentar skriver Jan Wejdmark att det finns en rad viktiga frågor som måste lösas framöver, inte minst vad gäller bostadsbristen eller bostadsbyggandet i storstäderna, renovering och ägarskap av miljonprogrammen men även landsbygdens överlevnad.

  ”Tillsammans har våra medlemmar över 100 000 års erfarenhet av samhällsbyggnation samtidigt som vi är oberoende och opolitiska. Det gör att Samhällsbyggarna, som en part, har en viktig roll i att bidra med helhetslösningar på dessa utmaningar,” skriver han.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived