• Skanska får brittisk hållbarhetsutmärkelse

  PUBLICERAD 2014-03-23 AV Daniel Bergstrand
  UPPDATERAD: 2014-03-25 14:54

  Förra veckan belönades Skanska av Financial Times för sitt ansvarfulla företagande. Skanska deltog i kategorin corporate responsibility and environment och fick priset FT ArcelorMittal Boldness in Business Award.

  Syftet med utmärkelsen är att uppmärksamma företag som visat på ovanligt mod. Enligt Financial Times är Skanska en ”förkämpe för hållbarhet genom hela värdekedjan och har införlivat miljöarbetet i alla delar av sitt arbete”. Företagets arbete beröms för de fem nollorna: noll arbetsplatsolyckor, noll etiska överträdelser, noll förlustprojekt och noll miljöincidenter, noll defekter och noll etiska övertramp.

  – Vi är mycket stolta över att ha tilldelats det här prestigefulla priset. Det är ett erkännande av allt det hårda arbete som utförs varje dag av Skanskas medarbetare, men även av våra kunder, underentreprenörer och leverantörer. Oavsett om det gäller miljöfrågor, mångfald, etik eller arbetsplatssäkerhet vill vi vara ledande och bidra till en positiv utveckling, säger Johan Karlström, VD och koncernchef för Skanska.

  Susanna Thulé

  Källa: Pressmeddelande Skanska

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived