+
Agneta Kores
 • Agneta Kores ny vd

  PUBLICERAD 2014-02-03 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2014-02-04 11:44

  Textstorlek

  Dela med andra

  Efter snart 16 år på posten som vd för Stena Fastigheter Göteborg AB lämnar Bengt Gustafsson över till Agneta Kores som utsetts till ny vd.

  Agneta tillträder tjänsten den 1 augusti 2014 och kommer att ingå i Stena Fastigheters ledningsgrupp.

  Agneta är idag länsöverdirektör i Västra Götalands län. Dessförinnan var hon vd för Familjebostäder i Göteborg mellan 2003-2011 vilket ger henne en lång och gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen.

  – Efter snart 16 år som vd för Stena Fastigheter Göteborg AB har jag nu beslutat mig för att det är dags att göra någonting nytt. 2013 gjorde vi vårt bästa resultat någonsin och jag har varit med om en fantastisk och spännande utveckling av bolaget, säger Bengt Gustafsson.

  – Vi är mycket glada över rekryteringen av Agneta Kores. Hon har en stor och bred erfarenhet som gör henne väl lämpad för vd-uppdraget att leda Stena Fastigheter Göteborg in i framtiden. Samtidigt tackar vi Bengt Gustafsson som under många år bidragit till Stena Fastigheter Göteborgs starka utveckling. Vi önskar honom varmt lycka till med framtida nya utmaningar, säger Christel Armstrong Darvik, vd och koncernchef Stena Fastigheter.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Stena Fastigheter

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived