• Surt på börsen

  PUBLICERAD 2014-01-24 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2014-01-29 11:58

  Textstorlek

  Dela med andra

  Det har varit bistra miner på börsen på veckans sista handelsdag. Generalindex har fallit med 1,2 procent och OMX S30 med 1 procent och fastighetsindex, som på torsdagen stod emot så tappert, har fallit ännu mer, med 1,5 procent.

  Endast fyra av de 19 noterade fastighetsaktierna har stigit under dagen medan två aktier är oförändrade. Resten har fallit. Dagens odisputerade vinnare, i skrivande stund, är Heba som har stigit med 3 procent, medan Kungsleden är den största förloraren med ett prisfall på 3,2 procent. Handeln har varit skaplig, dagens omsättning går upp till 169 miljoner i skrivande stund varav Balder är den mest omsatta aktien med en volym på 45 miljoner.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived