+
Anders Nyström
 • Nyström tillförordnad vd på Savills

  PUBLICERAD 2013-10-04 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2013-10-06 09:52

  Textstorlek

  Dela med andra

  Savills har utsett Anders Nyström utsetts till tillförordnad vd för Savills i Sverige efter att Ulf Nilsson lämnar bolaget för att bli vd för Stendörrens bostadsfastighetsbolag.

  Anders Nyström rekryterades 2012 till Savills för att ansvara för bolagets fastighetsförvaltning med bas i Stockholm. Han har 18 års erfarenhet av fastighetsbranschen och har bl.a. varit kundansvarig på Newsec Asset Management.

  Ulf Nilsson började på företaget 2005 i samband med Savills förvärv av majoriteten i Tufvesson & Partners. Efter att först ha lett bolagets corporate finance team utsågs Ulf Nilsson till vd för den svenska verksamheten 2010.

  – Vi önskar Ulf stort lycka till i hans nya roll och tackar honom för hans insatser på Savills under de senaste åren. Ulf har framgångsrikt skapat tillväxt i företaget och, framför allt, förstärkt våra transaktions- och förvaltningsdelar genom strategiska beslut. Vi är mycket glada över att Anders har tagit sig an rollen och hyser inga tvivel om att han kommer göra ett utmärkt jobb i att leda teamet, säger Borja Sierra, vd för Savills Europe, i ett pressmeddelande.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Savills

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived