+
Ingemar Rindstig och Marianne Förander. Foto: Mattias Fröjd.
 • Namnbyte och omorganisation på Ernst & Young

  PUBLICERAD 2013-07-01 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2013-07-01 22:39

  Textstorlek

  Dela med andra

  Ernst & Young heter numera EY. Samtidigt integrerar man de nordiska verksamheterna. Under Fastighetsbranschens mötesplats i Almedalen träffade Fastighetsnytt Ingemar Rindstig som blir chef för EY, Real Estate Nordic, och Marianne Förander som tar över rollen som chef i Sverige.

  EY, med nya ledorden “building a better working world”, är det nya namnet företaget kommer att marknadsföras under. Ingemar Rindstig, som även fortsättningsvis kommer att arbeta som revisor, får ansvaret för den nordiska fastighetsverksamheten, som går under namnet EY, Real Estate Nordic.
  – Min huvuduppgift framöver blir att integrera de nordiska verksamheterna. Det här är ett bra initiativ, detta innebär att vi kan utveckla vårt produktutbud i och med att vi samlar våra tjänster i ett nordiskt paket, säger Ingemar Rindstig.

  Marianne Förander tar över rollen som chef i Sverige. Hon har arbetat 1,5 år på EY, tidigare har hon jobbat på finansdepartementet med förvaltning av statliga bolag, däribland Akademiska Hus, Specialfastigheter, Vasallen med flera.
  – Jag har tidigare arbetat mycket med ägarstyrningsfrågot, mitt uppdrag som chef för EY Real Estate Sverige blir att utveckla företagets tjänster mot fastighetssektorn.

  Namnbytet och organisationsförändringarna gäller från den 1 juli.

  Mattias Fröjd

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived