+
Magnus Jönsson
 • Ny CFO på MKB

  PUBLICERAD 2013-04-08 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2013-04-08 11:29

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Under våren lämnar Haqvin Svensson MKB Fastighets AB efter nära 30 år som finanschef och vice vd i MKB. Han efterträds av den internt rekryterade Magnus Jönsson som har arbetat som controller på MKB sedan 2002 och sedan 2007 som teknisk chef.

  Innan Magnus Jönsson kom till MKB har han arbetat som kundansvarig på HSB Malmö och som ekonomiansvarig på ADDCON Bostadsprojekt AB. Han är utbildad driftingenjör på Malmö Högskola, har en Ekonomie magister-examen från Lunds universitet och avslutade i januari 2013 en Executive MBA vid Lunds Universitet.

  – Det känns självklart hedrande att efterträda Haqvin Svensson som har betytt mycket för MKB:s utveckling. Idag är MKB ett bolag med stark finansiell ställning, vilket möjliggör utveckling av verksamheten, det vill säga större socialt engagemang och fler nya och välskötta lägenheter på Malmös bostadsmarknad, säger Magnus Jönsson.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande MKB

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived