+
Torsplan
 • NCC hyr ut i Hagastaden

  PUBLICERAD 2013-03-07 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2013-03-07 09:08

  Textstorlek

  Dela med andra

  NCC:s handels- och kontorsfastighet Torsplan får Inspektionen för vård och omsorg, IVO, som hyresgäst. Med IVO:s hyresavtal har NCC Property Development hyrt ut 84 procent av totalytan.

  I januari 2014 flyttar myndigheten in i fastigheten Torsplan där man hyr 7 439 kvadratmeter kontorsyta. Nu återstår 3 800 kvadratmeter kontorsyta samt 1 285 kvadratmeter handelsyta av totalt 30 000 kvadratmeter, vilket innebär att 84 procent av Torsplans yta nu är uthyrd.

  Torsplan är en av de första fastigheterna som blir klar i den nya stadsdelen Hagastaden, mellan Norra Stationsgatan och Karolinska Sjukhuset.

  Torsplan blir en GreenBuilding-fastighet och kommer att miljöklassas i nivån Excellent enligt det internationella miljöcertifieringssystemet BREEAM.

  Inspektionen för vård och omsorg är en ny myndighet som tar över Socialstyrelsens tillsyn av hälso- och sjukvård samt socialtjänst.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande NCC

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived