• Datscha rekryterar Anna Henriks

  PUBLICERAD 2013-01-15 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2013-01-15 09:44

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Anna Henriks tillträder positionen som Head of Sales på Datscha, med övergripande ansvar för den svenska marknaden. Vidare har Jonas Zakrisson tillträtt rollen som ny Customer Success Manager.

  – Anna har framgångsrik erfarenhet från att bygga och leda växande försäljningsteam för webbaserade tjänster och är rätt person att driva säljarbetet och tillsammans med våra övriga medarbetare realisera denna potential, säger Jacob Philipson, CEO på Datscha.

  Anna Henriks kommer närmast från en roll som Managing Director på Meltwater i Stockholm. Anna var med och utvecklade Meltwater News under åren 2007 till 2010 samt ansvarande för etableringen och uppbyggnaden av Meltwater Press på den norska och den svenska marknaden under åren 2010 till 2012.

  Jonas Zakrisson har tillträtt rollen som Customer Success Manager. Han kommer närmast från GE Capital Real Estate där han varit Risk- och värderingsanalytiker. Tidigare arbetade Jonas Zakrisson med fastighetsvärdering inom kreditavdelningen på SBAB Bank. Ellen Reichard som fram till idag haft positionen som Customer Success Manager är numera Key Account Manager.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Datscha

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived