+
Fredrik Törnqvist, vd på Stångåstaden.
 • Byter Mimer mot Stångåstaden

  PUBLICERAD 2013-01-23 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2013-01-23 16:44

  Textstorlek

  Dela med andra

  Den 1 juni blir Fredrik Törnqvist vd på det kommunala bostadsbolaget i Linköping, Stångåstaden. Han lämnar därmed Mimer där han har varit sedan 1998, och som vd sedan 2007.

  Fredrik Törnqvist har av Stångåstadens styrelse utsetts till ny vd för bolaget. Avgående vd Hans Lander kommer att sluta sin tjänst den 1 mars 2013. Under tiden fram till dess att Fredrik Törnqvist tillträder den 1 juni kommer Dan Stenberg, vice vd på Stångåstaden, vara tillförordnad vd.

  – Vi är väldigt glada att vi har kunnat rekrytera Fredrik Törnqvist som vd för Stångåstaden, säger styrelsens ordförande Tommy Ählström. Vi har mycket högt satta mål för bland annat kundnöjdhet och nyproduktion och med Fredriks ledarskap och tidigare erfarenheter från liknande position i branschen säkerställer vi att Stångåstaden fortsätter att utvecklas även i framtiden.

  – Mina år på Mimer har varit fantastiska, säger Fredrik Törnqvist. Det är med delade känslor som jag nu lämnar företaget. Jag har trivts oerhört bra på Mimer och jag kommer att sakna Mimers duktiga medarbetare, samarbetspartners och staden, säger Fredrik Törnqvist.

  Rekryteringen av en ny vd till Mimer kommer att starta inom kort.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Mimer, Stångåstaden

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived