• Klövern säljer galleria

  PUBLICERAD 2012-12-20 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2012-12-20 09:32

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Företaget Imperia Invest i Västerås har köpt den så kallade Postgallerian i Västerås för drygt 50 miljoner kronor från fastighetsbolaget Klövern.

  – Jag har länge frågat om jag fick köpa. Det är lite av vår affärsidé att ta oss an det ingen annan lyckats med och göra något annat av det. Det finns jättefina utvecklingsmöjligheter för posthuset. Vi tänker göra något som västeråsarna har glädje av, säger Imperia Invests ägare Niclas Ericsson till Vestmanlands Läns Tidning (VLT).

  Fastigheten omfattar 4800 kvadratmeter innehållande en tom galleria, kontor och lager.

  Niclas Ericsson vill ännu inte avslöja sina framtidsplaner för posthuset i Västerås, där Imperia Invest redan tidigare äger ett antal fastigheter.

  – Vi fokuserar på kontor och logistik och tycker vi fått en utmärkt lokal köpare som är bättre skickad, säger Britt-Marie Nyman, Klöverns vice vd, till VLT.
  Det tidigare posthuset i Västerås byggdes om till en affärsgalleria på nedre planet 2008, men blev aldrig en kommersiell succé.

  Peter Lorin

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived