+
The Peak
 • Cityholds tredje köp i London

  PUBLICERAD 2012-12-20 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2012-12-20 17:46

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Cityhold har förvärvat The Peak som tidigare ägdes gemensamt av Heron International och AXA Real Estate Investment Managers. Kontorsfastigheten blir Cityholds tredje förvärv i London.

  Fastigheten är belägen på 5 Wilton Road, Victoria, och den uthyrningsbara ytan uppgår till 9 300 kvadratmeter. Bland hyresgästerna finns G4S, PetroChina, Bank of Scotland plc, GuggenheimPartners, Global Infrastructure Partners, The Gatsby Foundation, Wates Construction and Reed Executive.

  Cityhold Property AB är en joint venture för europeiska fastighetsinvesteringar mellan första och andra AP-fonden. Tidigare köp i London är en kontorsfastighet på 1 Kingdom Street, Paddington, för 2,5 miljarder och en kontorsfastighet i Midtown för cirka 1,5 miljarder.

  – Efter våra tidigare köp i Midtown samt Paddington är vi glada över att ha lyckats förvärva i ytterligare ett centralt område i London. Fastigheten håller en väldigt hög standard och tillsammans med de starka hyresgästerna uppfyller den alla krav när det gäller våra investeringskriterier, säger Per Sjöberg,  CEO Cityhold, i ett pressmeddelande.

  Jones Lang LaSalle var köparens rådgivare och CBRE säljarens.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Cityhold

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived