+
Anna Denell
 • Anna Denell blir hållbarhetschef

  PUBLICERAD 2012-12-06 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2012-12-06 10:10

  Textstorlek

  Dela med andra

  Vasakronan utvidgar Anna Denells ansvarsområde på bolaget där hennes roll blir rådgivande och strategisk och omfattar frågor inom miljö och socialt ansvar.

  I Anna Denells uppdrag ligger bland annat att skapa en systematik för hur Vasakronan jobbar med socialt ansvar.
  – Vi har arbetat strukturerat och engagerat med miljöfrågan i flera år. Det har gjort att miljöarbetet idag är helt integrerat i vår affärsmodell. På samma sätt vill jag se att vårt sociala ansvar genomsyrar verksamheten på sikt. Anna Denell har bidragit starkt till att positionera Vasakronan inom miljö. Det känns naturligt att ta nästa steg och utvidga hennes ansvarsområde, säger Fredrik Wirdenius, vd, Vasakronan.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Anna Denell

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • En betraktelse från en annan vinkel

  Replik Det ligger i sakens natur att den som låter utföra och/eller finansiera ett byggprojekt sällan helt och hållet vill släppa möjligheten till insyn, påverkan och kontroll av projektet. I sådana samarbeten är det enligt vår uppfattning snarare en fråga om hitta andra sätt att definiera arkitektens roll och uppdrag i avtalet.

 • Elmsäter-Svärd: Rejält tapp trots bostadsbrist

  Bostäder Högkonjunkturen i byggbranschen går mot sitt slut och nyproduktionen av bostäder väntas rasa redan i år. ”Det här slår hårt mot svensk ekonomi. Frågan är vad regeringen tänker göra?”, säger Catharina Elmsäter-Svärd, vd på Sveriges Byggindustrier.

 • Eva Nygren till Stockholms Stadshus

  Rekrytering Eva Nygren blir ny fastighetsstrateg på Stockholms Stadshus AB och avgår därmed som vd för Stockholmshem. Annette Sand föreslås som ny vd för Stockholmshem. 

 • ANNONS
 • Martin Arkad lämnar Järntorget

  Uncategorized Efter sju år som vd på Järntorget lämnar Martin Arkad företaget efter ett gemensamt beslut med styrelsen. Bolagets CFO Anders Hellberg är utsedd till ställföreträdande vd och kliver nu in i rollen med omedelbar verkan. 

 • ANNONS
 • Ny centrumchef för Triangeln

  Handel, Rekrytering, Syd Vasakronan rekryterar Robert Felczak som ny centrumchef för Triangeln i Malmö. Robert kommer närmast från Steen & Strøm.

 • Atrium Ljungberg omorganiserar

  Rekrytering Atrium Ljungberg förändrar sin uthyrnings- och etableringsorganisation. Därmed skapas två nya roller där Charlotta Gustafsson blir etableringschef och Petter Klingofström blir Senior Leasing Advisor. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x Anna Denell