+
Lennart Weiss
 • Lennart Weiss till Veidekke

  PUBLICERAD 2012-11-13 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2012-11-15 10:11

  Textstorlek

  Dela med andra

  Lennart Weiss knyts till en ny ledningsfunktion inom Veidekke och tillträder den 1 december befattningen  Kommersiell direktör med särskilda uppgifter inom överordnad affärsstrategi, varumärke och samhällskontakter.

  Veidekke betraktar Sverige som sin viktigaste tillväxtmarknad och har de närmaste åren som ambition att ta ”nästa kliv” med ambition att stärka sin position och konkurrensförmåga gentemot de dominerande marknadsaktörerna.

  För det syftet inrättas en gemensam ledningsfunktion mellan de olika specialiserade enheterna under ledning av Per-Ingemar Persson. Till denna knyts vidare Per-Martin Eriksson, cd Veidekke Bostad samt Erik Alteryd, vd Entreprenad samt företagens HR-chefer.

  Till den nya ledningsfunktionen knyts också Lennart Weiss som per den 1 december tillträder en befattning Kommersiell direktör med särskilda uppgifter inom överordnad affärsstrategi, varumärke och samhällskontakter. Lennart Weiss har tidigare arbetat inom Veidekke Sverige och Veidekke Bostad med ansvar för försäljning, marknadsföring och kommunikation men har de senaste drygt 4 åren varit vd för fastighetskonsulten NAI Svefa och där genomfört ett omfattande förändringsarbete.

  – När Veidekke i Sverige nu fattat beslut om att ta ”nästa steg” är vi mycket glada över att åter kunna knyta Lennart Weiss till oss i en nyckelposition. Lennart är en utpräglad ”förändringsledare” med en lång karriär bakom sig inom bostads- och fastighetsbranschen men också värdefulla erfarenheter som organisationskonsult och från politik och samhälle, säger Per-Ingemar Persson, Koncerndirektör med övergripande samordningsansvar för Veidekke i Sverige.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Veidekke

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived