• FU anställer projektledare

  PUBLICERAD 2012-11-02 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2012-11-02 12:53

  Textstorlek

  Dela med andra

  Memo Hussein kommer närmast från Botkyrkabyggen och har av Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd anställts som projektledare fram till sommaren 2013 med fokus på gymnasieskolan och VF-programmet.

  Höstterminen år 2011 startade för första gången det nya VVS- och Fastighetsprogrammet (VF-programmet), ett nationellt treårigt program med fyra inriktningar varav en är Fastighet. På fastighetsinriktningen finns tre utgångar – Fastighetsskötare, Fastighetstekniker och Fastighetsvärd. Inriktningen väljs i årskurs 2.

  Memo Hussein, tidigare SABO-trainee, kommer närmast från Botkyrkabyggen där han arbetade som marknadskoordinator, har anställts som projektledare fram till sommaren 2013 med fokus på gymnasieskolan och VF-programmet. Memo Hussein kommer att arbeta med kommunikation och marknadsföring mot elever som går årskurs 8-9 och som står inför gymnasievalet. Han kommer även att jobba mot gymnasieelever som idag går VF-programmet årskurs 1 och elever som går inriktningen fastighet årskurs 2.

  – Mitt jobb kommer att handla om att skapa ett stabilt nätverk mellan fastighetsbolagen och skolorna i Sverige. Vi måste jobba mot de elever som står inför gymnasievalet och visa på att fastighetsbranschen är ett alternativ, säger Memo Hussein.
  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande FU

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived