• Basales vd lämnar

  PUBLICERAD 2012-11-12 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2012-11-12 08:56

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  I maj 2012 meddelade Jimmy Axdorff styrelsen i Basale Sverige AB att han lämnar sitt uppdrag som vd för att flytta till Schweiz med sin familj.

  Jimmy Axdorff lämnar bolaget till årsskiftet 2012/2013 och kommer under återstående period leta efter en lämplig ersättare.

  – Min fru har fått sitt drömjobb och då tog vi beslut inom familjen att flytta till Schweiz, de har redan flyttat ner och nu kommer jag att ansluta till dem. Det känns lite synd att lämna mitt uppdrag i förtid men jag har otroligt stor tilltro till befintlig organisation och Ledningsgrupp. De kommer att förvalta Basales gemensamma värderingar. Det känns bra att jag har fått styrelsens förtroende att leta fram lämpliga kandidater som ersättare, det borgar för kontinuitet av ledarskapet, säger Jimmy Axdorff.

  Vid ett eventuellt glapp mellan avgående och tillträdande VD kommer nuvarande Affärsutvecklingschef Christian Thorén kliva in i rollen som tf vd.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Basale

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived