• Arne Nilsson tillförordnad regionchef

  PUBLICERAD 2012-11-07 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2012-11-07 15:08

  Textstorlek

  Dela med andra

  Arne Nilsson är ny tillförordnad regionchef för Hyresgästföreningen i Stockholm och kommer senast från tjänsten som regionchef i region BÄSK. Samtidigt har Johan Pelling utsetts till ny regionchef för Hyresgästföreningen region Aros-Gävle.

  Arne Nilsson efterträder Göran Hellberg som har bestämt sig för att gå vidare till andra utmaningar. Arne Nilsson tillträdde som ny regionchef den 6 november.

  – När Göran Hellberg nu väljer att sluta och gå vidare så är det tryggt att Arne, som jag sedan tidigare känner som en dynamisk ledare och folkrörelsemänniska, axlar arbetet som regionchef under en tid framöver. Arbetet med att rekrytera en ny chef till region Stockholm startar givetvis omgående, säger Terje Gunnarson, regionordförande i region Stockholm.

  Johan Pelling har utsetts till ny regionchef för Hyresgästföreningen region Aros-Gävle. Han tillträder den 1 december. Han har arbetat i Hyresgästföreningen sedan 2001 och är just nu förhandlingschef och biträdande regionchef i region Aros-Gävle. Han har även varit verksamhetschef för juridiska frågor i region Aros-Gävle och region Mitt.

  Johan Pelling efterträder Bertil Mattsson, som den 1 augusti tillträdde tjänsten som chef för Hyresgästföreningens nya förvaltningsorganisation för IT.

  Johan Pelling kommer även att medverka i det nationella övergripande ledningsarbetet och ingå i Hyresgästföreningens ledningsgrupp, HLG.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Hyresgästföreningen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived