+
Henrik Strömgren är ny fastighetschef.
 • Storebrand Fastigheter rekryterar

  PUBLICERAD 2012-10-03 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2012-10-03 15:38

  Textstorlek

  Dela med andra

  Storebrand Fastigheter satsar ytterligare på att bygga upp den kommersiella förvaltningen av den direktägda fastighetsportföljen. Henrik Strömgren är ny fastighetschef och samtidigt inrättas en ny roll som chef för fastighetsutveckling.

  – Det händer mycket i vår bransch så det gäller att hela tiden ha rätt kompetens. Därför rekryterar vi nu Henrik Strömgren som fastighetschef med ansvar att bygga upp och förvalta den direktägda portföljen, säger Marita Loft, vd, Storebrand Fastigheter.

  Henrik Strömgren kommer närmast från Aberdeen Asset Management och har tidigare arbetat inom Newsec Asset Management.

  Henrik Svensson

  Till en nyinrättad roll som fastighetsutvecklingschef har Henrik Svensson utsetts.

  Han har arbetat en tid inom Storebrand Fastigheter som bland annat projektledare och som ansvarig för projektgenomförandet av ombyggnaden av Kvarteret Fyrfotan 1, nytt huvudkontor för SPP, Storebrands svenska verksamhet och SJ.

   

   

   

   


  Storebrand Fastigheter ingår i Storebrandkoncernen och ansvarar för SPP Livförsäkrings ABs och Euroben Life&Pensions fastighetsallokering.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Storebrand

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived