• Halverad omsättning under tredje kvartalet

  PUBLICERAD 2012-10-08 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2012-10-08 13:55

  Textstorlek

  Dela med andra


  Omsättningen i handeln med de börsnoterade fastighetsbolagens stamaktier halverades under tredje kvartalet jämfört med 2011 års tredje kvartal. Den sammanlagda omsättningen i handeln med de aktier som ingår i fastighetsindex hamnade på 8,4 miljarder kronor under tredje kvartalet vilket kan jämföras med 16,7 miljarder under samma kvartal ifjol. Det framgår av handelsinformation på Stockholmsbörsens hemsida.

  Därmed kan man säga att fastighetsindex ″kommit i kapp“ övriga börsen där omsättningen minskat kraftigt i år jämfört med 2011. Som Fastighetsnytt tidigare har rapporterat verkade fastighetsaktier betydligt mer attraktiva än andra aktier under årets förra halva då fastighetsaktiernas omsättning ökade medan övriga börsen backade omsättningsmässigt.

  Sverrir Thór

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived