• Dyster inledning på börsveckan

  PUBLICERAD 2012-10-08 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2012-10-08 09:26

  Textstorlek

  Dela med andra


  Börsveckans inledning har varit dyster. Redan 20 minuter efter det att börsen öppnade hade fastighetsindex sjunkit med 0,7 procent. Därmed följde man efter övriga börsen som föll med 0,9 procent under de första 20 minuterna. Orsaken kan vara nervositet inför ett eurogruppsmöte på måndagskvällen.

  Endast ett fastighetsbolag har sett sina aktier stiga in den inledande handeln, Diös som har stigit med 1,7 procent. Bland förlorarna återfinns Catena i topp, bolagets aktie har sjunkit med 4,6 procent i den inledande handeln.

  Sverrir Thór

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived