+
Söderåsen
 • 140 nya studentbostäder

  PUBLICERAD 2012-08-28 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2012-08-28 09:21

  Textstorlek

  Dela med andra

  NCC Construction bygger 140 studentlägenheter i Norra Djurgårdsstaden på uppdrag av Svenska Bostäder. Dessa blir de första i den nya stadsdelen. Ordern är värd 137 miljoner kronor.

  Svenska Bostäders studentboende är det första av de 500 studentbostäder som hittills ska byggas i Norra Djurgårdsstaden och beräknas vara klart lagom till höstterminen 2014.

  De 140 lägenheterna byggs intill gamla gasverksområdet i Hjorthagen. De rymmer ett till tre rum och kök och är från 27 till 85 kvadratmeter.

  – Stadsdelen är planerad för att främja gång- och cykeltrafik. Varje lägenhet har cykelparkering i källaren som man lätt cyklar till på en ramp från gatan, säger Björn Ribbhagen, projektledare för fastighetsutveckling på Svenska Bostäder.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande NCC

  1 kommentarer

  1. Mostafa 2016-04-14

   Hej,

   Jag undrar ifall jag skulle kunna få låna den där bilden av dig. Jag vill använda det till mitt gymnasiearbete och behöver din tillåtelse för det.

   Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived