+
Unni Sollbe
 • Ny vd för Stena Fastigheter Malmö

  PUBLICERAD 2012-06-07 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2012-06-07 08:42

  Textstorlek

  Dela med andra

  Unni Solbe har utsetts till ny vd för Stena Fastigheter Malmö AB. Unni tillträder tjänsten den 1 december 2012 och kommer att ingå i Stena Fastigheters ledningsgrupp.

  Unni Sollbe kommer närmast från tjänsten som regiondirektör för Akademiska Hus Syd AB. Dessförinnan var hon affärsområdeschef på HSB Malmö och fastighetschef på MKB.

  – Vi är mycket glada över rekryteringen av Unni Sollbe. Hon har en stor erfarenhet som gör henne väl lämpad för vd-uppdraget att leda det affärsdrivna Stena Fastigheter Malmö på ett framgångsrikt sätt in i framtiden, säger Christel Armstrong Darvik, koncernchef för Stena Fastigheter.

  – Jag tilltalas av Stena Fastigheter som långsiktig ägare och ser fram emot att få vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av Stena Fastigheter Malmös värdefulla bestånd tillsammans med mina nya medarbetare, säger Unni Sollbe.

  Redaktionen

  Källa: Pressmeddelande Stena Fastigheter

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived